Over ons


Alweer 14 jaar lang doen Meintsje en ik (Albert) wandeltochten mee. Na een intensieve hardlooptijd van 10 jaar (begonnen nav het stoppen met roken) kwamen er wat blessure's, niet ernstig, maar toch genoeg om er niet verder mee door te gaan. Toen kwam het wandelen in beeld en dat gingen we samen doen! Eerst gewoon wat blokjes om, maar na een jaar gingen we trainen voor de Nijmeegse 4-daagse. 
Die hebben we in 2003 voor het eerst gedaan en toen kregen we de smaak echt te pakken. Vanaf toen deden we wekelijks ons rondje mee bij de diverse verenigingen en meerdere meerdaagse tochten. Ook hebben we beiden een aantal Kennedymarsen gedaan en nog een paar Long distance lopen (A). Die werden vaak in 1 ruk uitgelopen soms binnen de 11 uur met de bedoeling om snel weer de finish te bereiken. Maar gelukkig vonden de de rust terug tijdens onze tochten en dat kwam mede doordat we foto's gingen maken en verslagjes gingen schrijven. En eigenlijk bevalt dit nu het beste, lekker rustig 's winters 25 km. loopjes doen en vanaf April wat uitbouwen naar 40-ers en meerdaagse tochten. We besluiten meestal met 1 of 2 kennedymarsen en zo vinden we het wel prettig om wekelijks tochten mee te doen! We hopen op deze manier nog lang mee te kunnen doen. We lopen vaak met ons hondje Snowy die na het overlijden van haar moeder nauwelijks kan worden uitbesteed.  

Onze langeafstandcrack!


Ze waren dag en nacht samen vanaf de geboorte van Snowy. Tegenwoordig hebben we een ruime tas waarin ze ook mee kan als er eens geen honden mee mogen vanwege natuurgebieden ed. Daar kunnen bijna alle verenigingen mee leven en zodoende zijn we bijna overal met Snowy tegenwoordig.....erg gezellig!!  We zijn nu lid geworden van WIK uit Drachten, een hele gezellige en actieve vereniging die inmiddels alweer 6 jaar aan de weg timmert! Hun programma staat dan ook op deze site en je kunt de link bovenin het menu vinden.  Ons hondje Snowy loopt overigens zelf vaak wel 25km., ze kan nog wel meer maar dat laten we zelf maar niet toe, moet voor haar ook leuk blijven natuurlijk!